Biopass – descuiere fără cheie

Gata cu căutatul cheii prin buzunare sau poșete.

Nu o veți mai pierde niciodată. Întotdeauna cu dumneavoastră. Descuiați cu propriul deget. Sigur, confortabil, rapid și ușor.

Biopass este noua generație de întrerupătoare pentru descuiere fără cheie. Combină tehnologia avansată de recunoaștere a amprentelor digitale și descuierea mai rapidă a ușilor de intrare.

Foarte ușor de utilizat – amprenta este întotdeauna cu dumneavoastră.

Doar atingând întrerupătorul Biopass cu degetul, ușa de acasă sau de la birou se va descuia. Atât de ușor și atât de sigur.

Administrare simplă prin intermediul aplicației

Administrați Biopass printr-o aplicație mobilă care vă permite:

  • gestionarea administratorilor, utilizatorilor și amprentelor digitale,
  • programarea, respectiv restricționarea accesului utilizatorilor individuali,
  • istoricul de autentificare a utilizatorului,
  • gestionarea unui întrerupător cu mai multe dispozitive mobile diferite,
  • stocarea unui număr de până la 500 de amprente.

Combinarea întrerupătorului Biopass cu diferite rame decorative MODUL

Biopass este complet adaptat la sistemul modular MODUL, astfel încât poate fi instalat cu ușurință într-o doză încastrată. Puteți alege, de asemenea, între 3 linii de design diferite de rame decorative – Line, Soft și Pure.

Nivel înalt de securitate

Unitatea de control de deblocare a ușilor este montată în siguranță într-o doză încastrată sau într-un dulap electric (șină DIN) din interiorul clădirii și nu poate fi accesată din exterior. Comunicarea între întrerupător și unitatea interioară în care se află releul este protejată de criptarea de 256 biți. Acest nivel de protecție este la fel de înalt ca în cazul băncii dumneavoastră online.

Controlul accesului în scopuri și spații diferite

Biopass este destinat atât utilizatorilor casnici, cât și celor din mediul de afaceri, deoarece poate fi folosit și pentru deschiderea spațiilor comerciale și de depozitare și restricționarea accesului în spații sau departamente speciale (seifuri bancare, arhive, săli de operații, garaje, servere …).

Bec integrat LED

Semnalele luminoase indică starea Biopass-ului.

Puteți citi mai multe despre setările și funcționarea aplicației aici.