BINE AȚI VENIT

FAMILIA MODUL

Adăugați o notă personală ambianței și accentuați stilul dumneavoastră cu întrerupătoare și prize din familia Modul.

LINIILE DE DESIGN

Liniile de design Pure, Line, Soft și Edge reflectă un stil de viață modern, sofisticat și individual.

Modul Line

DESIGN MODERN

Liniile netede și drepte creează un design atemporal. Profilul subțire cu design plat perfect și ergonomia atingerii catifelate oferă un aspect impecabil din toate unghiurile.

Modul Soft

UN CĂMIN CĂLDUROS

Am îmbunătățit perfecțiunea formei catifelate cu o selecție subtilă de culori și finisaje speciale pe care le simțiți la atingere.

Modul Pure

UN STROP DIN NATURĂ

Din imaginile pure, nepătate ale lumii nou-născute, a încolțit povestea lui PURE. Am împletit nota de motive naturale cu gustul rafinat pentru linii și design și le-am întrepătruns cu firele tehnologiei de vârf.

Modul Edge

RETRO CHIC

O linie de prestigiu care oferă o experiențăsenzorialășivizualădeosebită ca niciodatăpână acum. Sunteți suficient de îndrăzneț?

Liniile netede și drepte creează un design atemporal. Profilul subțire cu design plat perfect și ergonomia atingerii catifelate oferă un aspect impecabil din toate unghiurile.

Pregătiți-vă pentru perfecțiunea elegantă a formelor drepte. Experimentați strălucirea suprafețelor, care se joacă delicat cu elementele elegante ale spațiului dumneavoastră. Special pentru dumneavoastră, am creat tehnologia Soft Touch pentru ca atingerea dumneavoastră să fie o experiență specială.

Am îmbunătățit perfecțiunea formei catifelate cu o selecție subtilă de culori și finisaje speciale pe care le simțiți la atingere.

Formele curbate și tranzițiile blânde aduc o notă de catifelare căminului dumneavoastră.

Din imaginile pure, nepătate ale lumii nou-născute, a încolțit povestea PURE. Am împletit nota de motive naturale cu gustul rafinat pentru linii și design și le-am întrepătruns cu firele tehnologiei de vârf.

Linia de întrerupătoare Pure se distinge prin materialele sale naturale: metal, lemn și sticlă. Designul său unic îi conferă un sentiment special. Este captivant, dar discret. Radiază senzualitate, sofisticare, standarde înalte și, desigur, sentimentul de puritate.

Familia MODUL este mai bogată cu un nou membru. EDGE aduce în lumea întrerupătoarelor basculante o experiențătactilă de neuitat. Fiecare detaliu al noii linii reflectă mai mult de jumătate de secol de experiență,lăudându-se cu o vastăcunoaștere a materialelor, îmbunătățită de tehnologiile de ultimăgenerație.

Întrerupătoarele EDGE sunt impregnate cu un retro chic unic, care, în armonie cu minimalismul modern, creează o lume de modele contrastante sofisticate, linii rafinate și materiale nobile. Ele își deschid cu îndrăzneală calea între nostalgie și prestigiul viitorului.

Modul

MODULARITATE

Am proiectat un sistem complex, ce oferă o varietate de elemente și vă permite să creați orice configurație dorită. Elementele de bază ale sistemului sunt modulare și pot fi combinate pe orizontală sau pe verticală.

Modul

UNIVERSALITATE

Sistemul oferă o gamă completă de elemente și este ușor de instalat. Seturile de întrerupătoare pot fi poziționate în diferite moduri, indiferent dacă doza este rotundă sau pătrată, individuală sau în serie.

Modul

SIMPLITATE

Elementele funcționale sunt ușor de montat în interiorul ramei de fixare. Soluția „klick-in, klick-out” pe care am dezvoltat-o pentru dumneavoastră vă reduce timpul de instalare. Clemele de legătură sunt ușor accesibile din partea frontală.

Modul

INSTALAREA

Modulul poate fi instalat pe orice tip de perete, fie el clasic, asamblat uscat sau din beton. Instalarea este simplă, vă oferă opțiuni de asamblare a dozelor dreptunghiulare sau rotunde la distanțe corespunzătoare.Materialele folosite sunt testate conform standardelor înalte.

Modul

CAPACITATE DE COMBINARE

Modul permite mai multe posibilități, chiar și în cazul dozelor rotunde. Le puteți combina pe plan orizontal sau vertical, individual sau în grupuri. Rama de montaj metalică asigură stabilitate excelentă, chiar și în cazul utilizării în condiții dificile și este potrivită pentru orice rame decorative.

Modul

PRODUSE

ÎNTRERUPĂTOARE

PRIZE

CONFORT/ELECTRONICE

RAME DECORATIVE

Modul

SPECIFICAȚII

COMODITATEA ÎNCĂRCĂTOARELOR USB TEM PUTERNICE

Noua generație de variatoare LED din programul MODUL

NOILE VARIATOARE ÎNCASTRATE TEM PENTRU LUMINI LED

Biopass – descuiere fără cheie

Întrerupător fără contact pentru un confort și mai mare

LAMPA LED DE URGENȚĂ PORTABILĂ 2M

Lampa 3D

VĂ MOBILAȚI CASA, BIROUL SAU ATELIERUL?

Modul vă poate fi de ajutor în spații de locuit și de lucru, precum și în clădiri private și publice.

Se diferențiază prin faptul că puteți monta prize și întrerupătoare exact unde aveți nevoie de ele.