Modul EDGE

Noua linie de prestigiu MODUL EDGE oferă o experiență senzorială și vizuală deosebită ca niciodată până acum. Sunteți suficient de îndrăzneț?

Materiale de prestigiu

Datorită procesării impresionante, aluminiul strălucește într-o luminănouă – ramele decorative metalice EDGE. În trei experiențe de culoare demne de atenție: argintiu, auriu, antracit.

Puritatea sticlei permite luminii să se joace și să se manifeste în noile rame decorative din sticlă EDGE. Culorile contrastante, alb-negru, satisfac chiar si cel mai rafinat gust.

Îndrăzneala întrerupătoarelor pin

Întrerupătoarele basculante „pin” în 4 culori diferite formează o experiență inovatoare șiunică.Armonia „pinilor” în patru esențe de culoare cu rame EDGE din metal și sticlă creează un aspect unic și sofisticat.

Minimalism sau retro?

Cu EDGE, vă veți putea adapta atât la designul minimalist modern, cât și la stilul retro bogat și, de asemenea, va răspunde celor mai exigente așteptări în cazul construcțiilor noi și renovărilor.

Este destinat utilizării cu întrerupătoare basculante-pini, dar în același timp permite combinarea cu toate elementele modulare MODUL existente.

Design modular

CULORI

Combinați culorile comutatoarelor pini și ramelor după bunul plac și creați combinații unice care se vor potrivi perfect viziunii dvs. estetice.

MATERIALE

Eleganța calmă a sticlei sau îndrăzneala metalului? Ne-am asigurat că ambele arată de top, așa că nu există nicio decizie greșită.

COMBINAŢIE

Designul modular al întrerupătorului vă permite să schimbați după dorință rama, astfel încât veți putea întotdeauna să adaptați întrerupătoarele la stilul și echipamentul interior dorit.

Îndrăzniți,treceți la EDGE

Bine ați venit într-o lume în care farmecul nostalgic se îmbină cu rafinamentul atemporal al minimalismului modern.