Despre companie

De peste 40 de ani, TEM Čatež, d. o. o. este unul dintre producătorii cei mai importanţi de întrerupătoare și prize electrice din Europa. Compania slovenă oferă clienţilor săi produse inovatoare tehnologic, versatile şi cu un aspect foarte plăcut, care se pot adapta uşor oricărui sistem şi pot crea o stare de spirit sau o ambianţă potrivită pentru orice fel de mediu de locuit sau de muncă.

TEM atinge desăvârșirea

Onestitatea, deschiderea, încrederea reciprocă şi cooperarea sunt valorile care stau la baza acestei companii. TEM Čatež garantează partenerilor săi o experienţă pozitivă şi directă faţă de companie şi produsele pe care vi le oferim.
Produsele noastre sunt foarte uşor de instalat şi de folosit, şi sunt disponibile într-o varietate de culori şi materiale, astfel încât avem soluţii pentru toate tipurile de spaţii sau proiecte şi chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.
Avem o relaţie deschisă şi transparentă cu toate persoanele care doresc să participe la procesele zilnice de lucru şi ne mândrim că oferim experienţe plăcute în utilizare tuturor clienţilor noştri.

Istoria companiei

  • 1973 – 1983
  • 1983 – 1993
  • 1993 – 2003
  • 2003 – 2013