Despre companie

Suntem cel mai mare producător de întrerupătoare și prize din regiune. De o jumătate de secol oferim utilizatorilor noștri o experiență pozitivă și facilă și, în același timp, satisfacem chiar și cele mai exigente dorințe ale f iecărui utilizator și cerințele corespunzătoare oricărui spațiu, prin modul simplu de instalare și folosire a produselor și prin gama variată de culori și materiale.

TEM. On l Off and everything in between.

Onestitatea, deschiderea, încrederea reciprocă şi cooperarea sunt valorile care stau la baza acestei companii. TEM Čatež garantează partenerilor săi o experienţă pozitivă şi directă faţă de companie şi produsele pe care vi le oferim.
Produsele noastre sunt foarte uşor de instalat şi de folosit, şi sunt disponibile într-o varietate de culori şi materiale, astfel încât avem soluţii pentru toate tipurile de spaţii sau proiecte şi chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.
Avem o relaţie deschisă şi transparentă cu toate persoanele care doresc să participe la procesele zilnice de lucru şi ne mândrim că oferim experienţe plăcute în utilizare tuturor clienţilor noştri.

Angajare

Dacă ai simțit că poți contribui la creșterea noastră comună cu potențialul tău, dacă vrei să lucrezi cu noi în contextul unor proiecte individuale și valorile noastre sunt aproape de tine, trimite-ne CV-ul tău cât mai curând posibil sau scurta prezentare la adresa:
tatjana.bregar@tem.si

Politica de calitate

Politica de calitate PDF

Istoria companiei

  • 1973 – 1983
  • 1983 – 1993
  • 1993 – 2003
  • 2003 – 2013

Referințe

Produsele noastre sunt instalate în diferite clădiri, cu diverse utilizări: Hoteluri, sate de vacanță, clădiri de birouri și instituții publice, centre comerciale, școli, facilități sportive, clădiri de apartamente, case mobile etc.

Pullman Bercy Hotel, Paris (FR)
D-Resort Hotel, Šibenik (HR)
Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana (SI)
Privo Hotel, Târgu Mureş (RO)
Navis Hotel, Opatija (HR)
Golf Hotel, Bled (SI)
Falkensteiner Hotel, Belgrade (RS)
Adria DOM Mobile Homes (SI)
Crystal Palace, Ljubljana (SI)
National Gallery of Slovenia, Ljubljana (SI)
Opera House, Ljubljana (SI)
Presidential palace, Malabo (Equatorial Guinea)
Prague Comfort Hotel, Prague (CZ)
Stozice Sports Hall, Ljubljana (SI)
Stozice Stadium, Ljubljana (SI)
Elan GT5 Sailing Yacht (SI)
Smart Solar Tree, Ludbreg (HR)
TEM office building, Čatež (SI)
Infinity Blue Villas, Crete, Lefkas, Paleros (GR)
Hotel Hayat Centric, Dakar (SN)
Hotel Crowne Grand Plaza, Ljubljana (SI)