Împrospătați spațiile cu noile întrerupătoare și prize antracit

Căutați astfel de întrerupătoare și prize care să aducă prospețime casei dvs., să devină un element decorativ vizibil în cameră, dar în același timp să radieze eleganță și rafinament atemporal?

În acest caz, avem pentru dvs. familia modulară Modul în cea mai nouă culoare antracit.

Antracitul satisface simțul estetic cel mai sofisticat și completează detaliile pe placul dumneavoastră. Poate fi comandat în armonie cu mobilierul interior, conferind un plus de modernitate și eleganță spațiilor.

Paleta de culori a elementelor modulare este mai bogată și mai variată, acum fiind disponibile mai multe opțiuni pentru combinarea modulelor de bază în alb, bej, argintiu, negru și antracit.

Antracit pentru orice spațiu de locuit sau de lucru

Culoarea antracit este întotdeauna modernă și elegantă și, de aceea, este potrivită pentru reîmprospătarea spațiilor de locuit sau de lucru existente, precum și pentru instalarea în ambianțe moderne și interioare de designer.
Comutatoarele, prizele, ramele decorative și alte elemente funcționale antracit se potrivesc foarte bine cu liniile drepte ale gamei Line, marginile rotunjite ale ramelor decorative Soft și materialul natural al ramelor Pure.

Verificați singuri și aflați mai multe despre întrerupătoarele și prizele modern TEM pe site-ul www.tem-ro.ro.