Întrerupătoarele și prizele MODUL by TEM

On | Off and everything in between

Detaliile reprezintă finalizarea întregului design arhitectural al interiorului. Întrerupătoarele și prizele MODUL proiectate estetic sunt captivante, aduc prospețime spațiului, reglează starea de spirit și reprezintă un element decorativ pentru interior.

Întrerupătoarele și prizele modulare MODUL

TEM a dezvoltat un sistem modular de întrerupătoare și prize MODUL pentru diferite gusturi, dorințe și necesități. Acesta se compune din 3 linii de design Line, Soft și Pure, care reflectă un stil de viață modern, sofisticat și individual.

O caracteristică specială a sistemului modular este suportul universal pentru toate cele 3 linii Line, Soft și Pure

Suportul permite instalarea ușoară, respectiv înlocuirea ulterioară a tuturor ramelor decorative, întrerupătoarelor, prizelor și a celorlalte elemente funcționale.

Putem alege întrerupătoarele și prizele noastre dintr-o gamă largă și bogată de culori, modele și forme, adaptându-le astfel cu ușurință la starea de spirit dorită și la ambientul individual.

Linia Line – armonia liniilor drepte

Liniile drepte și netede creează un design atemporal. Profilul subțire perfect drept și elegant, precum și ergonomia soft-touch îi conferă un aspect extrem de elegant din toate unghiurile.

Linia Soft – delicatețea și căldura casei

Formele rotunjite și liniile fine conferă delicatețe oricărui cămin. Perfecțiunea formei rotunjite este sporită de selecția subtilă a culorilor și de straturile acoperitoare speciale care se simt la atingere.

Linia Pure – sentimentul naturii

Linia Pure se distinge prin materialele sale în totalitate naturale: metal, lemn, sticlă. Designul său unic îi conferă un sentiment special. Este captivant, dar discret. Radiază senzualitate, rafinament, standarde ridicate și puritate. Cu ramele decorative Pure, ne putem îmbogăți și însufleți spațiile.

Configuratorul de întrerupătoare și prize Modul Manager

Este disponibilă aplicația mobilă-configurator Modul Manager, cu care puteți selecta și lista întrerupătoarele, prizele, elementele funcționale și ramele liniilor Line, Soft, Pure după gustul dumneavoastră.

La final obținem o listă a articolelor selectate cu valoarea informativă și, în același timp, este mai ușor să ne imaginăm vizual combinațiile finale ale liniilor selectate de întrerupătoare și prize Modul.

Descoperiți lumea întrerupătoarelor și prizelor moderne pentru fiecare spațiu pe

TEM General catalogue 2021