Încărcați-vă simplu și ușor dispozitivele cu încărcătoarele USB capabile MODUL

În ziua de azi există nenumărate telefoane, ceasuri inteligente, tablete, camere foto și video, dispozitive pentru navigație și alte electronice, iar alimentarea lor a devenit deja o rutină zilnică.

Acumulăm rapid o varietate de adaptoare, conectori, cabluri și, din acest motiv, TEM vă oferă o soluție simplă – încărcătoarele  USB EM67 și EM68 capabile. Acestea sunt proiectate ca element unimodular și sunt instalate în același mod ca o priză electrică Modul obișnuită.

Încărcătoarele USB EM67 și EM68, instalate pe mesele de lucru, birouri sau ca „priză” obișnuită acasă și în locurile publice, oferă confort și fiabilitate crescută pentru alimentarea dispozitivelor dumneavoastră electronice.

Încărcătoarele USB, în ciuda dimensiunilor lor mici, sunt foarte capabile, astfel încât puteți încărca rapid și ușor dispozitivele dumneavoastră printr-un port dublu A- standard (EM67) sau port combinat A – și, mai nou, C- (EM68).

Încărcătoarele EM67 și EM68 sunt dotate cu două porturi de încărcare (putere 2.4 A și 3.0 A). Acest lucru le oferă capacitatea de a încărca două dispozitive în același timp. Când se încarcă un singur dispozitiv se menține puterea nominală ,iar în timpul încărcării a 2 dispozitive, putere este distribuită.

Încărcătoare USB de dimensiune 1M – diverse opțiuni pentru instalare și combinare cu elemente

Sunt disponibile în mărime de 1 modul, astfel încât pot fi ușor combinate cu întrerupătoare modulare, prize și alte elemente funcționale MODUL. În acest fel, puteți combina mai multe funcționalități într-un singur loc și puteți crea combinații unice, adaptate dorințelor și nevoilor dumneavoastră.
Instrucțiunile tehnice pentru conectarea și utilizarea noilor încărcătoare USB sunt disponibile aici.

O gamă largă de culori pentru încărcătoarele USB

Încărcătoarele USB Modul sunt disponibile în cinci culori, arătând că s-a ținut cont de aspectul plăcut și adaptabilitatea acestora pentru a se potrivi cu estetica dumneavoastră dintr-un anumit interior.

Astfel, puteți alege încărcătoarele USB în culoarea preferată:

 

  • alb,
  • bej,
  • argintiu,
  • negru,
  • și antracit.

Încărcătoarele USB pot fi ușor integrate în spațiile dvs. de afaceri, în cele publice sau private, iar cu ramele decorative selectate: Pure, Soft sau Line, veți avea parte de un aspect modern și sofisticat în spațiile dumneavoastră private sau comune.


Aflați mai multe despre restul întrerupătoarelor și prizelor modulare MODUL pe site-ul www.tem-ro.ro